Voor nadere informatie:info@ehbo-ontslag.nl

of 0418 - 51 64 70  Informatie

Na een telefonisch overleg wordt een afspraak gemaakt voor een persoonlijk adviesgesprek, zo gewenst zelfs bij u thuis, zodat ook uw partner betrokken kan worden bij de aanpak van het verweer tegen uw ontslag, of op kantoor van Janssen & Partners te Zaltbommel

Voor een dergelijk gesprek trekken wij 2 tot 3 uur uit, omdat wij het belangrijk vinden dat u uw verhaal goed kwijt kunt en wij u goed kunnen uitleggen wat er staat te gebeuren.

Op basis van het adviesgesprek wordt een overeenkomst opgesteld waarbij wordt afgesproken dat Janssen & Partners een deel (maximaal 25%) van de te verkrijgen ontslagvergoeding ontvangt voor alle werkzaamheden die met het verweer tegen uw ontslag te maken hebben.

Het spreekt voor zich dat er op deze wijze een wederzijds belang ontstaat ten aanzien van de hoogte van de ontslagvergoeding, terwijl u financieel geen enkel risico loopt. Immers als er geen ontslagvergoeding wordt toegekend, wordt u door Janssen & Partners BV niets in rekening gebracht. Ontvangt u op grond van de “Kantonrechter formule” wel een ontslagvergoeding dan wordt het afgesproken percentage (zo fiscaal vriendelijk als mogelijk) met de vergoeding verrekend.

 
 
  ehbo-ontslag